Farrow & Ball

Farrow & BallHet is niet alleen de karakteristieke kleurdiepte die Farrow & Ball verf zo bijzonder maakt. Farrow & Ball gaat namelijk niet alleen zorgvuldig om met haar eigen producten, maar ook met mens, dier en milieu. Alle Farrow & Ball verf is watergedragen en daardoor milieuvriendelijk. Hierdoor kan de verf zonder problemen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De verf is daardoor ook dier- en kindvriendelijk. Zo kunnen zelfs de kleinste leden van de familie genieten van de prachtige Farrow & Ball verfkleuren in hun kamer. Bovendien geeft Farrow & Ball verf bijna geen geur af.

Geschiedenis Farrow & Ball

In 1946 startten de Britse John Farrow en Richard Ball het bedrijf Farrow & Ball. Tot op de dag van vandaag wordt Farrow & Ball verf in de fabriek in het Engelse Dorset geproduceerd. Door de passie van deze Engelse verfmakers wordt de verf nog steeds volgens origineel recept en eeuwenoude methoden met de beste ingrediënten ontwikkeld. De creatie van een blik Farrow & Ball verf is hierdoor waar vakmanschap te noemen. Farrow & Ball verf is daarom een echt kwaliteitsproduct dat aan de hoogste standaarden voldoet.

Wist u dat?

Vonk Schilders maakt gebruik van exclusieve verf merken zoals, Paint & Paper Library, Little Greene en Farrow & Ball.

Contact

Bent u voor uw Farrow & Ball verf ook op zoek naar een schilder in de regio Amsterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze diensten als schilder in Amsterdam.  Ook kunt u ons altijd even bellen via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl. Vonk schilders, Sluiderpolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.