Schildersbedrijf Amsterdam en omstreken

 

Vonk Schilders is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van binnen- en buiten schilderwerken , houtrotreparaties, restauratieschilderwerk, glaszetters, nieuwbouwschilders, monumenten schilderwerk, korte en lange termijn onderhoudscontracten – in Amsterdam en omstreken.

 

offerte-knop-schilder

 

Modern maar toch ambachtelijk Vonk Schilders heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst. Dit hebben wij ondermeer te danken aan ons team van vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer.

 

Regio

Omdat Vonk schilders dicht na bij Amsterdam en omstreken gevestigd is kunnen wij makkelijk en snel schakelen. Alle medewerkers van Vonk schilders wonnen en werken na bij regio Amsterdam. Vonk schilders werkt voorzowel particulieren evenals bedrijven in Amsterdam en omstreken. Ons kantoor is gevestigd in nabij regio Amsterdam.

 

Contact

Als een van de beste schildersbedrijf in Amsterdam kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd meer informatie geven over onze werkzaamheden als een van de betere schildersbedrijf nabij Amsterdam. U kunt ons bereiken via 075 – 615 24 52 en info@vonkschilders.nl of vul het contactformulier in op onze website. Vonk Schilders is te vinden aan de Sluispolderweg 11 A 16 in Zaandam.

 

Amsterdam en omstreken