Houtrotreparatie

 

Vonk Schilders in Amsterdam verzorgt naast het benodigde schilderwerk ook houtrotreparatie. Wij komen in een groot gebied rond Amsterdam zoals in de plaatsen Assendelft, Badhoevedorp en Alkmaar. Onze vakbekwame schilders zorgen voor al het schilderwerk binnen en buiten en kunnen tevens de houten delen zoals kozijnen controleren op houtrot. Indien houtrotreparatie nodig blijkt dan verzorgen wij dat op vakkundige wijze. Neem gerust een vrijblijvend contact op met Vonk Schilders als u vermoed dat sprake is van houtrot zodat wij deze tijdig kunnen repareren. Met houtrotreparatie voorkomt u dat kozijnen in zijn geheel moeten worden vervangen, met alle kosten van dien.

 

offerte-knop-schilder

 

Vonk Schilders

 

Al meer dan 20 jaar is Vonk Schilders hét adres voor vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Wij schilderen uw muren aan de binnenzijde en aan de buitenzijde en verzorgen ook vloercoatings. Tijdens het buiten schilderwerk controleren wij op houtrot en voeren de benodigde houtrotreparaties uit. Vonk Schilders beschikt over al het benodigde materieel zoals een steiger of schaftketen en wij hebben de meeste verf materialen op voorraad. Wij kunnen dan ook snel inspelen op uw wensen. Binnen schilderwerk, buiten schilderwerk en houtrotreparatie voeren wij uit voor particulieren, bedrijven en instellingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over vloercoatings, schilderwerk of houtrotreparatie.

 

Contact

 

Wilt u ook een houtrotreparatie uit laten voeren? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een houtrotreparatie. Wij zijn te bereiken via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl. Verder kunt u via het contactformulier op onze website uw vragen aan ons stellen. Het kantoor van Vonk Schilders is gevestigd aan de Sluispolderweg 11A 16 1505 HJ in Zaandam.