Monumenten schilders

Zoekt u een schildersbedrijf in Amsterdam en omstreken voor schilderwerk van uw monumentale pand? Schilderwerk aan decoratieve schilderingen of figuratieve schilderkunst bijvoorbeeld. Vonk Schilders is gespecialiseerd in alle schilder werkzaamheden waaronder ook restauratieschilderwerk. Onze monumenten schilders werken op ambachtelijke wijze gecombineerd met moderne technieken. Onze service, gepaard aan kwaliteit en vakbekwaamheid maken dat u niet verder hoeft te zoeken naar monumenten schilders. Vonk Schilders werkt in een wijde regio rond Amsterdam maar ook daarbuiten. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de werkwijze van onze monumenten schilders.

 

Offerte aanvragen voor Monumenten schilders

 

Garantie op monumenten schilderwerk

Als erkend Schildersbedrijf streven wij perfectie en kwaliteit na. U krijgt dan ook garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Vonk Schilders is gespecialiseerd in binnen schilderwerk en buiten schilderwerk, houtrotreparatie maar ook in bijvoorbeeld vloercoating. Heeft u een monumenten schilder nodig voor schilderwerk aan een Rijksmonument of het gemeentelijke monumentenbezit, dan staan wij graag voor u klaar. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen en maken gebruik van professionele verfmerken. Al het benodigde materiaal voor schilderwerk leveren wij zelf en veel materialen zijn bij ons op voorraad zodat ook de monumenten schilders u snel van dienst kunnen zijn.

Wist u dat?

Vonk Schilders maakt gebruik van exclusieve verf merken zoals, Paint & Paper Library, Little Greene en Farrow & Ball.
 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten als monumenten schilders? Dan kunt u altijd even een bezoekje brengen aan onze website. Hier vindt u meer informatie over onze werkzaamheden als monumenten schilders. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 075 – 615 24 52 of te mailen naar info@vonkschilders.nl. Ook kunt het online contactformulier invullen op onze website.

Vonk Schilders is te vinden aan de Sluispolderweg 11A 16, 1505 HJ in Zaandam.