Onderhoudsschilder

 

Schilderwerk is gevoelig en kwetsbaar voor achterstallig onderhoud. U doet er dan ook verstandig aan schilderwerk regelmatig te laten nalopen en te reinigen door een onderhoudsschilder. U voorkomtdaarmee dat u later onnodig hoge kosten moet maken. Vonk Schilders is u graag van dienst als u preventief uw schilderwerk wilt laten nalopen door een onderhoudsschilder. Wij werken in een wijde regio van Amsterdam maar ook daarbuiten voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen. Vonk Schilders heeft een jarenlange ervaring en ons vakbekwame personeel is u graag van dienst op het gebied van binnen schilderwerk, buiten schilderwerk maar ook voor restauratieschilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

 

offerte-knop-schilder

 

Voordelen onderhoudsschilder

 

De onderhoudsschilders van Vonk Schilders controleren uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Mocht blijken dat uw houtwerk ook toe is aan onderhoud dan kunnen wij bijvoorbeeld ook houtrot repareren. Door het schilderwerk – het liefst jaarlijks- te laten reinigen en controleren door een onderhoudsschilder kunt u flink besparen op kosten. Jaarlijks onderhoud door de onderhoudsschilder komt ook de uitstraling en daarmee de waarde van uw pand ten goede. Wilt u meer weten over de diensten van Vonk Schilders bel ons dan gerust op voor vrijblijvende informatie over onze diensten, tarieven en werkwijze. U kunt ook direct een afspraak maken voor een onderhoudsschilder.

 

 

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van een onderhoudsschilder? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze dienst als onderhoudsschilder. Wij zijn te bereiken via 075 – 615 24 52 of stuur een mailtje naar info@vonkschilders.nl. Onze adresgegevens zijn: Sluispolderweg 11A 16, 1505 HJ Zaandam