Het bedrijf

Vonk Schilders Vakkundige Schildersbedrijf in AmsterdamVonk Schilders is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van onder meer schilderswerkzaamheden, betonherstel, gevelrenovatie, vochtbestrijding en vloercoatings. De in de loop der jaren opgebouwde kennis stelt Vonk in staat om zowel moderne gebouwen als monumentale panden op de meest doeltreffende manier te herstellen, te renoveren en te onderhouden.

Vonk Schilders werkt nauw samen met gerenommeerde producenten. Hun kennis staat garant voor toelevering van de beste producten. Deze worden vervolgens gebruikt en toegepast door het vakbekwame personeel van Vonk, zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Vonk Schilders houdt nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Zo wordt er de laatste jaren met het oog op het milieu steeds meer met minerale (natuurlijke) producten gewerkt. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze formule goed werkt.  Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer de, particuliere verenigingen van eigenaren, VvE-beheerders, diverse woningbouw-verenigingen en natuurlijk vele particulieren.  Het personeel werkt in groepjes met elk zijn eigen vakbekwaamheid zodat een totaalpakket aangeboden kan worden. Het bedrijf opereert voornamelijk in de regio Noord Holland doch ook hierbuiten.

Door de aanwezigheid van eigen steigermaterieel, schaftketen, etc. en een ruime voorraad van de meest voorkomende materialen is het bedrijf, in staat om een werk snel en efficiƫnt uit te voeren.

Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes of adviezen neem dan vrijblijvend contact met ons op!