Professionele schilder

Heeft u een professionele schilder nodig voor schilderwerkzaamheden? Ga naar Vonk Schilders! Wij zijn een schilderbedrijf met een groot aantal diensten en hebben professionele en vakbekwame schilders in dienst. Onze diensten zijn onder meer:

 

  • binnen schilderwerk
  • buiten schilderwerk
  • restauratieschilderwerk
  • vloercoatings
  • beglazing
  • wandafwerking
  • voegafdichting
  • betonreparatie, gevelreiniging en andere technieken

 

U kunt een beroep doen op Vonk Schilders voor alle voorkomende schilder werkzaamheden en onze professionele schilders kunnen ook monumenten schilderwerk uitvoeren. Als erkend schildersbedrijf vinden wij service en kwaliteit uiterst belangrijk en wij geven dan ook garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.

 

 

Offerte aanvragen voor een Professionele schilder

 

 

Vonk Schilders voor al uw schilderwerk

Onze professionele schilder verzorgt graag al het schilderwerk zowel binnen als buiten. Wij werken voornamelijk in Noord-Holland maar ook daarbuiten. Mochten uw kozijnen houtrot vertonen, dan repareren wij dat. Wij werken in een grote regio rond Amsterdam maar ook daarbuiten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Onze professionele schilders verzorgen ook al het schilderwerk voor onder meer vastgoedbedrijven, vve’s en woningbouwverenigingen. Zoekt u een professionele schilder voor bijzonder schilderwerk aan een monument dan zijn wij u graag van dienst. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie of voor het maken van een afspraak met een van onze professionele schilders en onderhoudsschilders.

Wist u dat?

Vonk Schilders maakt gebruik van exclusieve verf merken zoals, Paint & Paper Library, Little Greene en Farrow & Ball.

 

Contact

Heeft u een professionele schilder nodig of wilt u informatie over onze werkzaamheden als professionele schilder? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, ook heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt ons bellen, mailen of het online contactformulier invullen op onze website. U kunt ons bereiken via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl.
Wij zijn gevestigd aan de Sluispolderweg 11A 16, 1505 HJ Zaandam.