Reparatie beton

 

Voor de reparatie beton, bent u bij Vonk Schilders aan het juiste adres. Naast schilderwerk, zijn wij gespecialiseerd in wandafwerking, voegafdichting, beglazing, gevelreiniging, reparatie van beton en nog veel meer andere technieken. Met onze reparatie van beton leveren wij u maatwerk. Bovendien zijn wij zeer voordelig met onze diensten.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Reparatie beton door vakmensen

Reparatie beton is nodig, wanneer de wapening niet goed is gedekt. Het beton wordt hierdoor aangetast door roestwater. Als u hier niets aan laat doen, dan zal het u uiteindelijk een grote schade opleveren. Om ervoor te zorgen dat de betonconstructie goed blijft en om verder verval te voorkomen is het nodig om een reparatie van beton uit te voeren. U kunt hiervoor Vonk Schilders inschakelen. Wij hebben namelijk een ruime ervaring in de reparatie van beton. Als wij de reparatie van uw beton uitvoeren, dat wordt dit uitsluitend door zeer vakbekwame mensen gedaan. Wij hebben namelijk alleen personeel in dienst dat beschikt over de juiste opleiding en ervaring. Zij beschikken dus over de juiste kennis en kunde en weten hoe ze een reparatie van beton moeten uitvoeren.

 

Contact

Bent u ook ge├»nteresseerd in de reparatie van uw beton? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de reparatie van beton. Wij zijn bereikbaar via 075 – 615 24 52 of info@vonkschilders.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij zijn gevestigd aan de Sluispolderweg 11 A 16 in Zaandam.