Schilder Alkmaar

 

Heeft u een professionele schilder nodig in Alkmaar? Vonk Schilders werkt in de hele provincie Noord-Holland en komt graag naar Alkmaar om uw schilderwerkzaamheden te verzorgen. Ons dienstenpakket is groot en gevarieerd en wij kunnen u dan ook een groot aantal diensten aanbieden. Denk aan het normale binnen en buiten schilderwerk maar ook aan schilderwerk in Alkmaar aan monumentale panden. Wij verrichten daarnaast nog tal van andere werkzaamheden waaronder:

 

  • vloercoatings
  • beglazing
  • wandafwerking
  • voegafdichting
  • betonreparatie, gevelreiniging en andere technieken.

 

Al onze diensten zijn in een wijde regio rond Amsterdam beschikbaar waaronder in Alkmaar en omgeving.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Diensten schilder Alkmaar

 

Wilt u de buitenzijde van uw pand in Alkmaar door een professionele schilder laten schilderen? Zoekt u een onderhoudsschilder in Alkmaar of een all round schilder die ook direct uw houtwerk kan repareren? Vonk Schilders kan al deze, en vele andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij beschikken over het benodigde materiaal en vinden service en kwaliteit belangrijk. Bij Vonk Schilders krijgt u garantie op uitgevoerd schilderwerk aan uw pand in Alkmaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak bij u in Alkmaar. Wij komen graag naar u toe voor nader overleg.

 

 

Schilder Alkmaar

 

Schilder Alkmaar: Vonk schilders

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 075- 615 24 52 of via de mail: info@vonkschilders.nl. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vonk schilders, Sluispolderweg 11A 16, 1505 HJ Zaandam.

 


Schilder Alkmaar Schilder Alkmaar Schilder Alkmaar

professionele schilder nodig in Alkmaar