Schilder Badhoevedorp

 

Als u op zoek bent naar een schilder in Badhoevedorp dan zult u waarschijnlijk zoeken op het internet bij Schilders Amsterdam. Hoe weet u uit het grote aanbod schildersbedrijven de meest geschikte schilder Badhoevedorp te kiezen? Als u voor Vonk Schilders kiest dan weet u zeker dat u kwaliteit en service in huis haalt. Als erkend schildersbedrijf bieden wij u een totaalpakket aan diensten, variërend van binnen schilderwerk en buiten schilderwerk tot het reinigen van uw gevel of het repareren van houtrot. Heeft u een pand in Badhoevedorp en wilt u een professionele schilder inhuren neem dan contact met Vonk Schilders op. Wij komen graag naar Badhoevedorp om uw wensen te bespreken.

 

offerte-knop-schilder

 

Diensten Schilder Badhoevedorp

 

Vonk Schilders heeft een groot dienstenpakket. Wij verzorgen al het schilderwerk, zowel voor particulieren als bedrijven, instellingen en voor de overheid zoals gemeentes maar we doen meer. Als wij de buitenzijde van uw pand in Badhoevedorp schilderen dan controleren wij ook het houtwerk. Mochten er reparaties nodig zijn dan voeren wij die professioneel voor u uit. We reinigen de gevel en herstellen betonrot, maar kunnen ook voor de benodigde beglazing zorgen. Ook nieuwbouwprojecten in Badhoevedorp of restauraties aan monumentale panden nemen wij op professionele wijze voor onze rekening.

 

 

Schilders Badhoevedorp

 

 

 

Contact

 

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide dienstenpakket en woont u in de regio van Badhoevedorp? Dan kunt u ons altijd even bellen voor meer informatie of ons online contactformulier op onze website invullen. U kunt ons telefonisch bereiken via 075 – 615 24 52 of u kunt ons mailen: info@vonkschilders.nl. Ons kantoor is gevestigd aan Sluispolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.
 


Schilder Badhoevedorp Schilder Badhoevedorp Schilder Badhoevedorp