Schilder onderhoud

 

Onderhoud van schilderwerk is belangrijk om verschillende redenen. Als u kiest voor schilder onderhoud dan voorkomt u daarmee dat u later voor hoge kosten komt te staan. Slecht of achterstallig schilderwerk kan schade geven aan uw pand, bijvoorbeeld aan het houtwerk: houtrot. Daarnaast is een goede uitstraling van uw pand natuurlijk belangrijk. Uw pand behoudt daarmee zijn waarde en zeker voor bedrijven die personeel in dienst hebben en bezoekers ontvangen is goed schilder onderhoud belangrijk. Uw pand oogt immers vele malen beter. Vonk Schilders is hét schildersbedrijf voor Amsterdam en omgeving. Wij komen in heel Noord-Holland en ook wel daarbuiten voor schilderwerk, schilder onderhoud en vele andere diensten.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Diensten van Vonk Schilders

 

Vonk Schilders biedt een gevarieerd dienstenpakket voor zowel particulier als bedrijf en voor instellingen. Ook in de nieuwbouw zijn wij actief, wij verrichten schilder onderhoud voor vastgoedbedrijven, vve’s en woningbouwverenigingen maar ook voor scholen of winkels. Vonk Schilders beschikt over alle benodigde materialen zoals een steiger maar ook hebben wij veel materialen op voorraad zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Op al onze diensten geven wij garantie en als u kiest voor jaarlijks schilder onderhoud kan u dat op termijn flink schelen in de kosten. Vonk Schilders reinigt ook uw gevel, zorgt voor de benodigde beglazing, wandafwerking, voegafdichting en betonreiniging. Meer weten over schilder onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

 

Bent u op zoek naar een goede onderhoudsschilder? Vonk schilders biedt verschillende diensten aan. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via telefoonnummer 075- 615 24 52. U kunt ook mailen naar info@vonkschilders.nl of ons online contactformulier invullen op onze website. Ons adres is Sluispolderweg 11A 16, 1505 HJ Zaandam.

 

 

onderhoud-aan-schilderwerk