Schilders Bloemendaal

 

Wilt u uw woning of bedrijfspand van een schilderbeurt voorzien en zoekt u naar schilders Bloemendaal dan kunt u kiezen voor Vonk Schilders. Wij zijn een gerenommeerd en erkend schildersbedrijf en leveren het beste op het gebied van professioneel schilderwerk. Naast particulieren en bedrijven staan onze diensten ook ter beschikking aan VvE’s, woningbouwverenigingen, de overheid zoals gemeente en Rijk en instellingen. Ons uitgebreide dienstenpakket maakt dat wij u veel hebben te bieden, niet als laatste een geweldige service en hoge kwaliteit. Wij geven dan ook graag garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op met Vonk Schilders. Wij komen ook graag naar Bloemendaal om u vrijblijvend te informeren.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Wat onze schilders zoal doen in Bloemendaal

 

Zoekt u als particulier een schilder in Bloemendaal dan kunnen wij uw pand aan de binnenzijde en aan de buitenzijde schilderen. We controleren op houtrot, reinigen eventueel uw gevel en zorgen voor de benodigde beglazing. Wilt u een vloercoating voor uw nieuwe vloer dan kunt u Vonk Schilders eveneens in Bloemendaal inschakelen. Bedrijven en instellingen kunnen wij van dienst zijn met tal van werkzaamheden zoals een totale schilderbeurt, de jaarlijkse onderhoudsschilder, vloercoating of gevelreiniging. Ook voor ambachtelijke restauratie, met gebruikmaking van moderne technieken behoort tot de mogelijkheden. Laat door Vonk Schilders uw monumentale pand schilderen of kunstschilderingen restaureren. Al onze diensten zijn beschikbaar in Bloemendaal en omgeving.

 

 

Schilders Bloemendaal

 

 

Contact

 

Wij verrichten verschillende werkzaamheden binnen de regio Bloemendaal. Heeft u interesse in onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u op onze website een online contactformulier invullen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 075- 615 24 52 of u kunt mailen naar info@vonkschilders.nl. Ons kantoor is gevestigd aan de Sluispolderweg 11A 16, 1505 HJ Zaandam.