Schilders Bussum

 

Vonk Schilders is werkzaam in de provincie Noord-Holland en ook daarbuiten hebben wij diverse klanten. Heeft u een pand in Bussum en zoekt u een goed schildersbedrijf voor werkzaamheden aan uw pand dan kunt u een beroep doen op Vonk Schilders. U kunt bij ons kiezen uit veel diensten waaronder het schilderen van uw pand in Bussum aan de buitenzijde waarbij wij direct ook uw kozijnen kunnen controleren op houtrot. Zoekt u naar een schilder in Bussum voor schilderwerk binnen, voor extra werkzaamheden zoals wandafwerking, betonrotreparatie of voor een vloercoating? Vonk Schilders doet het allemaal en al onze diensten zijn beschikbaar in Bussum en omgeving.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Diensten Vonk Schilders in Bussum

 

In meer dan 20 jaar hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd. Zo kunnen wij op ambachtelijke wijze uw monumentale pand schilderen. Wij maken daarbij gebruik van de meest moderne technieken. We kunnen uw gevel reinigen en de voegafdichting verzorgen. Onze klantenkring is breed: particulieren, bedrijven, winkels, vastgoedinstellingen, woningbouwverenigingen, vve’s en de overheid. Wilt u meer weten over onze diensten in Bussum kijk dan eens op de website of maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Wij komen naar Bussum om u uitgebreid te informeren en een passende offerte te maken.

 

 

Schilders Bussum

 

Contact

 

Woont u in Bussum en heeft u een professionele schilder nodig? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn te bereiken via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om ons online contactformulier op de website in te vullen. Ons adres is Sluispolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.

 

 


Schilders Bussum Schilders Bussum Schilders Bussum