Schilders Hilversum

 

Bent u op zoek naar een goede schilder in Hilversum voor buitenschilderwerk of voor andere schilderwerkzaamheden? Vonk Schilders is een schildersbedrijf met een groot aantal schilders diensten waaronder buiten schilderwerk, binnen schilderwerk en specialistisch schilderwerk. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief en komen in de hele provincie Noord-Holland en ook in Hilversum en omgeving. Kijk eens rond op onze website als u meer wilt weten over ons uitgebreide dienstenpakket of bel ons op. We komen ook graag naar Hilversum voor een persoonlijke kennismaking.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Schilders werkzaamheden in Hilversum

 

De buiten schilder van Vonk Schilders kies in overleg met u de meest geschikte verfsoort voor uw schilderwerk. Tijdens onze werkzaamheden controleren wij het houtwerk op gaten, kieren en houtrot en repareren eventuele gebreken. De schilders van Vonk Schilders verven uw binnenmuren, verzorgen de benodigde beglazing of reinigen uw gevel. Ook specialistische diensten in Hilversum zijn bij Vonk Schilders beschikbaar: een vloercoating bijvoorbeeld. Wilt u een monumentaal pand laten schilderen dan beschikken de schilders van Vonk Schilders over alle daarvoor benodigde expertise. Wij werken in Hilversum in alle branches: particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen of vastgoedhandelaren. Neen contact op met Vonk Schilders voor vrijblijvende informatie over werkwijze en tarieven, wij zijn u graag van dienst.

 

 

 

Schilders Hilversum

 

 

Contact

 

Vonk schilders biedt verschillende diensten aan in regio Hilversum. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.
Onze adresgevens:
Vonk schilders
Sluispolderweg 11A 16 1505 HJ Zaandam
Telefoonnummer: 075- 615 24 52
E-mail: info@vonkschilders.nl

Ook kunt u ons contactformulier op de website invullen.

 


Schilders Hilversum Schilders Hilversum Schilders Hilversum