Schilders Uithoorn

 

Zoekt u een binnenschilder of buitenschilder in Uithoorn? De schilders van Vonk Schilders komen in de hele provincie Noord-Holland en ook daarbuiten. De schilders van Vonk Schilders beschikken over een jarenlange ervaring en kunnen al uw schilderwerk op professionele wijze uitvoeren. Naast het benodigde binnen en buiten schilderwerk kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Zo brengen wij een vloercoating aan, restaureren monumentale panden, zorgen voor wandafwerking en voegafdichting. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Binnen en buiten schilder Uithoorn

 

Wilt u uw pand in Uithoorn laten schilderen aan de binnenzijde? Vonk Schilders zorgt voor binnen schilderwerk van hoge kwaliteit. Wij verven uw wanden, sauzen het plafond en ook moeilijkere klussen gaan wij niet uit de weg. Het schilderen van een hoog trappengat bijvoorbeeld. Ook de buitenzijde van uw pand is bij ons in goede handen. Tijdens de schilderbeurt lopen wij het houtwerk na op scheuren, gaten en houtrot. Indien u dat wilt dan kunnen wij houtwerk direct voor u repareren. Wij vinden service en kwaliteit belangrijk en maken gebruik van professionele materialen. Bij ons krijg u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden zodat u zeker bent van kwaliteit. Maak een afspraak met Vonk Schilders bij u in Uithoorn voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

 

 

Schilder Uithoorn

 

 

 

Contact

 

Heeft u een schilder nodig in Uithoorn of omstreken? Vink schilders leveren verschillende diensten, wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of door te mailen. Ook maken wij u attent op ons online contactformulier.
Ons telefoonnummer is 075- 615 24 52
Ons e-mailadres is info@vonkschilders.nl

Vonk schilders, gevestigd aan de Sluispolderweg 11A 16 1505 HJ Zaandam.