Schilderwerken Alkmaar

 

Schilderwerken in Alkmaar laten uitvoeren? Vonk Schilders werkt in de hele provincie Noord-Holland en is een specialist op het gebied van schilderwerken. Buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, specialistisch schilderwerk, alles behoort tot de mogelijkheden. Vonk Schilder heeft gedurende meer dan 20 jaar een grote naam opgebouwd en is werkzaam in alle branches in Alkmaar. Ook schilderwerken die specialistische kennis vereisen, zoals het restaureren van schilderkunst of monumentale panden behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over onze diensten, tarieven en werkwijze dan kunt u de website raadplegen maar u kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij komen graag naar Alkmaar om u meer te vertellen over onze schilderwerken.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Diensten Vonk Schilders

 

Tot de reguliere werkzaamheden van Vonk Schilders behoren het binnen en buiten schilderwerk. Binnen schilderen wij trappen, het trapgat, de muren en de plafonds. Wij overleggen met u over de te gebruiken materialen en adviseren u graag bij uw keuzes. Buiten schilderwerken bestaan uit het schilderen van muren en kozijnen maar wij kunnen ook uw gevel reinigen. Tijdens de buiten schilderwerken controleren wij desgewenst het houtwerk op gebreken en herstellen deze waar nodig. Andere diensten van Vonk Schilders zijn onder andere het aanbrengen van vloercoatings, wandafwerking, voegafdichting en betonrotreparatie.

 

 

Schilderwerken Alkmaar

 

 

Schilderwerken Alkmaar: Vonk schilders

 

Bent u ook zoek naar een professionele schilder in Alkmaar en omstreken? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd meer informatie geven over onze diensten. Verder is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bel gerust met Vonk Schilders: 075- 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl.
Ook op onze website kunt u uw vragen stellen via het contactformulier.

Vonk Schilders is gelegen aan de Sluispolderweg 11A 16 1505 HJ Zaandam.

 


Schilderwerken Alkmaar Schilderwerken Alkmaar Schilderwerken Alkmaar