Modern maar toch ambachtelijk

Vonk Schilders heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst. Dit hebben wij ondermeer te danken aan ons team van vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer.

Vonk Schilders is voornamelijk actief in het onderhoud van schilderwerk aan woningen, kantoren, fabrieken, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra. Ook het schilderwerk voor nieuwbouw behoort tot onze werkzaamheden, terwijl het bedrijf eveneens is gespecialiseerd in beglazing, wandafwerking, voegafdichting, betonreparatie, gevelreiniging en andere technieken. Tot de opdrachtgevers behoren verenigingen van eigenaren en particulieren, beleggings- en pensioenfondsen, woningbouwverenigingen, instellingen, bedrijven, vastgoedbeheerders.

Drie jaar garantie geven de hoogwaardige kwaliteit van het werk een extra dimensie. Bovendien werkt Vonk schilders uitsluitend met de beste materialen, waarbij het vakkundige personeel gericht is op dienstverlening. Langdurige dienstverbanden en directe contacten staan garant voor optimale betrouwbaarheid en adequate communicatie.

Naast het kwalitatief hoge peil van de uitgevoerde werkzaamheden, kunt u verzekerd zijn van een concurrerende prijs en een planning volledig afgestemd op uw wensen.

Nieuw ! Leveren en plaatsen van binnen en buitendeuren. Bent u uitgekeken op de oude deuren dan kunnen wij deze vervangen door nieuwe deuren. Wij leveren deuren van verschillende merken en altijd van 1e klas kwaliteit, dus keus genoeg om uw model te vinden.

Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes of adviezen neem dan vrijblijvend contact met ons op!