VvE schildersbedrijf regio Amsterdam

 

Bent u op zoek naar een VvE schildersbedrijf regio Amsterdam voor uw vastgoed? Als u als vereniging van eigenaren hebt besloten dat uw vastgoed een schilderbeurt kan gebruiken dan staat Vonk Schilders graag voor u klaar. Wij beschikken over alle faciliteiten om ook grotere panden zoals een flatgebouw volledig te schilderen. Schildersbedrijf Vonk Schilders is een erkend schildersbedrijf en geeft garantie op uit gevoerde werkzaamheden. Daarnaast hebben wij ook nog eens een groot en gevarieerd dienstenpakket zodat wij als VvE schildersbedrijf u een totaalpakket kunnen aanbieden. Wij werken in de hele provincie Noord-Holland waaronder in de regio Amsterdam en de regio Alkmaar.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Diensten Schildersbedrijf Vonk Schilders

 

In de regio Amsterdam voeren wij als schildersbedrijf onder meer de volgende werkzaamheden uit voor VvE’s, particulieren, bedrijven en instellingen:

 

 

Werken op grote hoogte vormt voor ons geen probleem. Wij beschikken over alle benodigde expertise én materialen zoals steigers. Zoekt u naar een VvE schildersbedrijf regio Amsterdam kies dan voor Vonk Schilders. Bij ons bent u zeker van service en kwaliteit.

 

 

vve schildersbedrijf regio amsterdam

 

 

Contact

 

Wij vertellen u graag meer vrijblijvende informatie over onze VvE werkzaamheden in en rondom regio Amsterdam, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. U kunt contact opnemen via het online contactformulier op onze website. Tevens kunt u bellen naar 075 – 615 24 52 of mail ons: info@vonkschilders.nl. Vonk Schilders is gelegen aan de Sluispolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.