winterschilder

Vanaf de eerste werkdag in oktober t/m de laatste werkdag in maart ontvangen zowel particulieren als bedrijven een Winterschilder korting van € 30,- incl. BTW per man per werkdag op binnenschilderwerk en buitenschilderwerk of 10 % korting op de aanneemsom. De korting wordt op de offerte in mindering gebracht en/of bij nacalculatie aan de hand van de gemaakte uren.

 

Winterschilder korting samengevat:

  • Periode: Vanaf eerste werkdag in oktober t/m laatste werkdag in maart
  • Voor wie: Particulieren / bedrijven.
  • Soort werk: Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.
  • Korting: € 30,- incl. BTW. of 10 % korting op de aanneemsom
  • Hoe: Op de offerte en/of bij nacalculatie op de factuur.

 

offerte-knop-schilder

 

Regio

Vonk Schiders werkt voorzowel particulieren evenals bedrijven ons kantoor is gevestigd in de regio Haarlem. Alle medewerkers van Vonk schilders wonen regio Zaandam. Wij kunnen gemakkelijk schakelen indien er calamiteiten mochten bestaan. Mocht u nog vragen hebben neemt u gerust contact met ons op.

 

Winterschilder in alle omstreken

Er zijn veel Winterschilders in Noord-Holland. In uw zoektocht naar Winterschilder in de regio Noord-Holland zult u er dan ook heel veel tegenkomen. Toch onderscheidt Vonk Schilders zich hiervan.

 

Watergedragen verf

Op 1 januari 2000 is de vervangplicht in werking gesteld. Dit wil zeggen dat voor alle oplosmiddelhoudende producten bij gebruik binnen een vervangend product dient te worden gezocht dat voldoet aan de gestelde normen. Voor wat betreft binnenwerk wordt daarom met milieu minder belastende verfproducten gewerkt. Geurproblemen behoren zo goed als tot het verleden. Beter voor u, voor ons en het milieu. Kies daarom Vonk Schilders als Winterschilder.

 

 

 
winterschilder-vonk