Winterschilder Amsterdam

 

Wilt u tegen een aantrekkelijk tarief uw pand laten schilderen kies dan voor de winterschilder van Vonk Schilders. Wij zijn een schildersbedrijf met een groot aantal diensten en wij bieden ook de service van een winterschilder in Amsterdam en omgeving. Uw pand weer goed in de verf met als gevolg een betere uitstraling. De diensten van de winterschilder Amsterdam van Vonk Schilders zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. De winterschilder is werkzaam in de periode van oktober tot en met maart. Kijk eens op de website van Vonk Schilders voor meer informatie of bel ons op. Wij komen graag naar u toe om de werkzaamheden voor de winterschilder te bespreken.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Werkzaamheden winterschilder Amsterdam

 

De winterschilder Amsterdam van Vonk Schilders voert tal van werkzaamheden voor u uit. Binnen schilderwerk waaronder het verven van de muren en het sauzen van het plafond maar ook lastige klussen zoals het schilderen van de trap en het trappengat. Ook buiten kan de winterschilder veel voor u doen: muren en houtwerk opnieuw in de verf zetten en uw houtwerk controleren. Mochten er gaten, kieren of houtrot in uw kozijnen zitten dan herstelt de winterschilder deze gebreken vakkundig. Neem contact op met Vonk Schilders als u een erkend schildersbedrijf zoekt voor een winterschilder in Amsterdam.

 

Winterschilder Amsterdam

 

 

Contact

 

Bent u ge├»nteresseerd in onze werkzaamheden? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze diensten als winterschilder. Ook kunt u ons altijd even bellen via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl.

 

Vonk schilders, Sluispolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.