Winterschilder Zaandam

 

De winterschilder Zaandam van Vonk Schilders voert tegen gereduceerd tarief tal van schilderwerkzaamheden voor u uit. Uw pand opnieuw in de verf, of uw kozijnen een nieuw kleurtje? Schakel de winterschilder van Vonk Schilders in. Wij werken in de hele provincie Noord-Holland, waaronder in de regio Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en ook in Zaandam komt de winterschilder graag langs. U kunt de winterschilder van Vonk Schilders inschakelen in de maanden oktober tot en met maart en krijgt dan een interessante korting op de uit te voeren werkzaamheden. Meer weten? Bel ons op voor informatie of maak een afspraak met de winterschilder in Zaandam.

 

 

offerte-knop-schilder

 

 

Schilderwerken winterschilder Zaandam

 

De winterschilder van Vonk Schilders voert zowel binnen als buiten schilderwerk voor u uit. Wij kunnen tijdens het schilderwerk ook houtwerk controleren op gebreken en deze waar nodig repareren. Geef houtrot geen kans en laat de winterschilder uw kozijnen controleren en repareren. Dit voorkomt dat u later onnodige kosten moet maken. Ook grote klussen voor bedrijven zoals het schilderen van monumenten of grote gebouwen voert de winterschilder van Vonk Schilders graag uit. Wij beschikken over al het benodigde materiaal zoals steigers, adviseren u over verfsoorten en te maken keuzes en geven garantie op de werkzaamheden van de winterschilder Zaandam.

 

 

winterschilder-vonk

 

 

Contact

 

Wij beantwoorden graag al uw vragen via de telefoon, mail of ons online contactformulier op de website. Wij verschaffen vrijblijvende informatie en offertes over onze diensten als winterschilder.

Telefoonnummer: 075 – 615 24 52
E-mail: info@vonkschilders.nl
Adres: Sluispolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam