Little Greene

Little Greene

Vonk Schilders maakt gebruik van Little Greene. Little Greene gaat altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat was het uitgangspunt toen men er 250 jaar geleden mee begon. En het is bovendien de filosofie die er nog altijd heel belangrijk is. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen lukt het dit merk om verf en behang te produceren die nooit teleurstelt. Ondertussen probeert het merk de prijzen acceptabel te houden en bovendien een goede service te bieden. Een combinatie die uitstekend aansluit bij onze werkwijze, waardoor de verf van Little Greene natuurlijk niet in onze assortiment mag ontbreken.

De verf van het merk is beschikbaar in tal van afwerkingen. Zoekt u Little Greene verf voor de muur, het plafond of voor houtwerk? Daarnaast zijn er speciale toepassingen beschikbaar voor vloeren, metselwerk en voor radiatoren, net als voor het schilderwerk voor buiten. Je kunt standaard rekenen op een uitstekende dekking, een enorme diepte in kleur en bovendien een lange levensduur voor de afwerking.

In de Little Greene verf zit standaard 40% meer pigment verwerkt dan in veel andere verven, waardoor je kunt rekenen op een enorme diepte in kleur. Het is dé manier om de gewenste nuance te creëren in het schilderwerk of om ervoor te zorgen dat het licht z’n unieke invloed op de afwerking krijgt. Op die manier is de verf van Little Greene een enorme aanwinst voor een muur, een plafond of voor houtwerk dat je op een mooie manier wilt schilderen.

Wist u dat?

Vonk Schilders maakt gebruik van exclusieve verf merken zoals, Paint & Paper Library, Little Greene en Farrow & Ball.

Contact

Bent u voor uw Little Greene verf ook op zoek naar een schilder in de regio Amsterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze diensten als schilder in Amsterdam.  Ook kunt u ons altijd even bellen via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl. Vonk schilders, Sluiderpolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.