Vonk Schilders is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van onder meer schilderswerkzaamheden, betonherstel, gevelrenovatie, vochtbestrijding en vloercoatings. De in de loop der jaren opgebouwde kennis stelt Vonk in staat om zowel moderne gebouwen als monumentale panden op de meest doeltreffende manier te herstellen, renoveren en onderhouden.

Vonk Schilders werkt alleen met de beste producten. Deze worden vervolgens gebruikt en toegepast door het vakbekwame personeel van Vonk, zodat échte kwaliteit gegarandeerd is. Vonk Schilders houdt nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Zo wordt er de laatste jaren met het oog op het milieu steeds meer met minerale (natuurlijke) producten gewerkt.

Algemeen

Het is niet alleen de karakteristieke kleurdiepte die Farrow & Ball verf zo bijzonder maakt. Farrow & Ball gaat namelijk niet alleen zorgvuldig om met haar eigen producten, maar ook met mens, dier en milieu. Alle Farrow & Ball verf is milieu- en diervriendelijk. De verf kan zonder problemen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Geschiedenis Farrow & Ball

In 1946 startten de Britse John Farrow en Richard Ball het bedrijf Farrow & Ball. Tot op de dag van vandaag wordt Farrow & Ball verf in de fabriek in het Engelse Dorset geproduceerd. Door de passie van deze Engelse verfmakers wordt de verf nog steeds volgens origineel recept en eeuwenoude methoden met de beste ingrediënten ontwikkeld.

Algemeen

Little Greene gaat altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is het uitgangspunt al vanaf het moment 250 jaar terug toen Little Greene begon. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen lukt het dit merk om verf en behang te produceren dat nooit teleurstelt.

Toepassing

De verf bied toepassingen buiten en binnen op het gebied van muur, plafond, houtwerk schilderwerk. Maar ook voor vloeren, metselwerk en voor radiatoren. Men kan rekenen op een uitstekende dekking. In de Little Greene verf zit standaard 40% meer pigment verwerkt dan in veel andere verven, waardoor je kunt rekenen op een enorme diepte in kleur. Het is dé manier om de gewenste nuance te creëren in het schilderwerk of om te zorgen dat het licht z’n unieke invloed op de afwerking krijgt.

Algemeen

Engelse verf staat bekend om haar rijke kleurpigmenten. Dit geldt ook voor de 180 unieke verfkleuren die het palet van Paint & Paper Library rijk is. Het volledige kleurpallet aan verf wordt volgens uitzonderlijk hoge standaarden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd.

Milieuvriendelijk

Paint & Paper Library is zich als verfproducent bewust van haar verantwoordelijkheid voor de omgeving. Zoals ze zelf zeggen: “Met creativiteit komt verantwoordelijkheid en met schoonheid komt een plicht.” Bij Paint & Paper Library zien ze het als hun plicht om hun ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Daarom wordt alle verf nog altijd op traditionele wijze met milieuvriendelijke ingrediënten en zo min mogelijk vluchtige organische stoffen geproduceerd.