Schilders Amsterdam

 

Er zijn veel schilders in Amsterdam, maar hoe weet u of u met een professional te maken heeft? Vonk Schilders is een professioneel schildersbedrijf met vakbekwame schilders. Wij hebben een groot dienstenpakket zodat u verschillende diensten kunt combineren. Bij Vonk Schilders krijgt u een schilder in Amsterdam die meteen ook uw houtrot kan repareren, uw beglazing kan verzorgen of de gevel kan reinigen. Natuurlijk komen wij ook graag uw binnenmuren schilderen of zorgen wij voor een perfecte restauratie van schilderwerk van een monumentaal pand. Wij beschikken over alle benodigde materialen zoals steigers, om uw schilderwerk in Amsterdam, hoe hoog ook, professioneel uit te voeren.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Vonk schilders in Amsterdam

 

Vonk Schilders is werkzaam in en om Amsterdam en in de hele provincie Noord-Holland. Onze schilders komen naar Amsterdam om uw wensen te bespreken en uw pand te bekijken. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven maar ook uit instellingen, vve’s, woningbouwverenigingen en de overheid. Wij kunnen ook monumentale panden schilderen: op ambachtelijke wijze met gebruikmaking van moderne technieken. Vonk Schilders werkt uitsluitend met vak geschoolde schilders en met professionele materialen. Neem gerust contact met ons op als u zoekt naar schilders Amsterdam en zeker wilt zijn van service en kwaliteit.

 

Schilders Amsterdam

 

 

 

Contact

 

Wij verschaffen u graag meer vrijblijvende informatie over onze diensten in regio Amsterdam, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. U kunt contact opnemen via het online contactformulier op onze website. Tevens kunt u bellen naar 075 – 615 24 52 of mail ons: info@vonkschilders.nl. Vonk Schilders is gevestigd aan de Sluispolderweg 11 A 16, 1505 HJ Zaandam.

 


Schilders Amsterdam Schilders Amsterdam Schilders Amsterdam

Vonk Schilders is werkzaam in en om Amsterdam