Vloercoating

 

Vonk Schilders kan een vloercoating op uw vloer aanbrengen. Wij zijn al meer dan twintig jaar een specialist op het gebied van onder meer schilderwerkzaamheden, gevelrenovatie, betonherstel, vloercoating en vochtbestrijding. Wij kunnen zowel moderne als monumentale panden herstellen, renoveren en onderhouden. Zo kunnen wij de vloeren van onder meer moderne gebouwen, bedrijfshallen en garages voorzien van een vloercoating.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Een vloercoating op maat

 

Een vloercoating is een dun laagje verf dat bovenop een ondergrond wordt aangebracht. Deze coating beschermt uw vloer tegen beschadigingen. Wij kunnen werkelijk op elke ondergrond een vloercoating aanbrengen. Het maakt dus niet uit of dit een betonen, stalen of houten vloer is. Alvorens wij een vloercoating aanbrengen, is het belangrijk dat de ondergrond vet- en stofvrij is. Hierdoor kan de vloercoating makkelijker worden aangebracht. Als wij een vloercoating aanbrengen dat wordt dit uitsluitend gedaan door vakmensen. Vonk Schilders heeft enkel vakmensen in dienst die beschikken over de juiste ervaring, kennis en kunde. Zij leveren u dan ook maatwerk.

 

 

Vloercoating

 

Contact

 

Wilt u ook een vloercoating op uw vloer laten aanbrengen? Dan bent u welkom bij Vonk Schilders. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over een vloercoating. Wij zijn bereikbaar via 075 – 615 24 52 of info@vonkschilders.nl. Ook kunt u uw vragen stellen over vloercoating aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Vonk Schilders is gevestigd aan de Sluispolderweg 11 A 16 in Zaandam.