Binnenschilder

 

Zoekt u een binnenschilder? Dan bent u bij Vonk Schilders op de juiste plek. Wij zijn een specialist in het onderhoudt van schilderwerk. Zo zijn wij een zeer ervaren binnenschilder. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer helemaal als nieuw uitziet. Wij leveren een hoge kwaliteit, service en maatwerk. Bovendien zijn wij ook nog eens zeer voordelig.

 

offerte-knop-schilder

 

 

Een binnenschilder die werkt naar uw wensen

Als binnenschilder zijn wij voornamelijk actief in het onderhoud van schilderwerk aan kantoren, woningen, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra en fabrieken. Ook kunnen wij werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw.  Als ervaren binnenschilder kunnen wij dan ook werkelijk alles schilderen, van keukens tot woonkamers en van sportzalen tot aan klaslokalen. Wanneer wij, als binnenschilder, bij u te werk gaan, dan zullen wij eerst de planning met u doornemen. Zo zorgen wij ervoor dat deze helemaal is afgestemd op uw voorkeuren. Hierdoor kunnen wij u werk afleveren dat helemaal aan uw wensen voldoet.

 

Regio

Omdat Vonk schilders dicht na bij regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem gevestigd is kunnen wij makkelijk en snel schakelen. Alle medewerkers van Vonk schilders wonnen en werken na bij regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem. Vonk schiders werkt voorzowel particulieren evenals bedrijven in regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem. Ons kantoor is gevestigd in nabij regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem.

 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten als binnenschilder? Dan kunt u altijd even een bezoekje brengen aan onze website. Hier vindt u meer informatie over onze werkzaamheden als binnenschilder. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 075 – 615 24 52 of te mailen naar info@vonkschilders.nl. Vonk Schilders is te vinden aan de Sluispolderweg 11 A 16 in Zaandam.

 

binnenschilder-vonk