Schilder Amsterdam

 

Zoekt u een schilder in Amsterdam? Dan bent u bij Vonk Schilders helemaal op de juiste plek. Wij kunnen diverse projecten aannemen voor zowel particulieren als bedrijven. Omdat wij ruim 20 jaar ervaring hebben in allerlei soorten schilderwerken bent u verzekerd van kwaliteit.

 

offerte-knop schilder Amsterdam

 

Modern maar toch ambachtelijk Vonk Schilders heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst. Dit hebben wij onder meer te danken aan ons team van vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer.

 

Vonk Schilders onderscheid zich met de volgende sterke punten:

  • U krijgt bij Vonk Schilders altijd garantie;
  • Er wordt alleen gewerkt met professionele verfmerken;
  • Al ruim 20 jaar ervaring, wij hebben alles al een keer meegemaakt;
  • Op de regio gericht, altijd persoonlijk contact!

 

Binnenschilderwerken

Wilt u uw wanden sauzen/spuiten of een plafond witten? Vonk Schilders is een betaalbare schilder in Amsterdam die uw binnen schilderwerk kan verzorgen. Dit doen wij natuurlijk alleen met professionele verfproducten.

 

Onze schilders hechten veel waarde aan het voorwerk en de ondergrond van het schilderwerk. Daarnaast gebruiken wij goed gereedschap en zetten wij een zorgvuldige werkwijze in om uiteindelijk duurzaam en mooi schilderwerk af te kunnen leveren.

 

Buitenschilderwerken

Zoekt u een bedrijf dat uw houtwerk, kozijnen of deuren professioneel kan schilderen voor een betaalbare prijs? Vonk Schilders is dé schilder in Amsterdam die uw buiten schilderwerk kan uitvoeren.

 

Vonk Schilders, dé schilder in Amsterdam, stelt hoge eisen aan het buitenschilderwerk. Afhankelijk van het materiaal en houtsoort kiezen wij in overleg de best geschikte verfsoorten. Daarnaast houden wij rekening met eventueel houtrot. Ook controleren wij op scheuren en gaten in het houtwerk of glaskit. Alle gaten en kieren, waar vocht naar binnen kan komen, worden dicht geplamuurd met een speciale kit. Want een mooi afgewerkt en kwalitatief eindresultaat wordt mede bepaald door een goede ondergrond.

 

schilderwerk-Amsterdam

 

Garantie

Wij bieden standaard garantie op het door ons geleverde binnen- en buiten schilderwerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van langdurige bescherming van uw woning of bedrijfspand. De duur van de garantie is afhankelijk van het type schilderwerk. Op buiten schilderwerk kunnen wij een garantie tot 6 jaar bieden. Het door ons geleverde binnen schilderwerk kan een garantie tot 4 jaar hebben.

 

Contact

Bent u voor uw schilderwerk op zoek naar een schilder in Amsterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze diensten als schilder in Amsterdam.  Ook kunt u ons altijd even bellen via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl. Vonk schilders, Sluiderpolderweg 11 A 16, 1505 HJ Amsterdam.

 

 


Schilder Amsterdam Schilder Amsterdam Schilder Amsterdam

Zoekt u een schilder in Amsterdam