Schilder Zaandam

 

Een schilder in Zaandam nodig die de buitenzijde van uw pand opknapt? Of zoekt u een schilder voor uw pand in Zaandam om de binnenzijde van een nieuw verfje te voorzien? Vonk Schilders is een all round schildersbedrijf en geeft garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. U bent bij Vonk Schilders dan ook zeker van service en goed uitgevoerd schilderwerk. De schilder van Vonk Schilders komt naar Zaandam om u te informeren en te adviseren, samen met u het pand te bekijken en de uit te voeren werkzaamheden te bespreken. Wij maken aansluitend een passende offerte die geheel vrijblijvend is. Behalve het nodige buiten en binnen schilderwerk bieden de schilders van Vonk Schilders nog tal van andere diensten zoals het reinigen van uw gevel bijvoorbeeld.

 

 

offerte-knop-schilder

 

 

Extra diensten schilder Zaandam

 

Regulier schilderwerk in Zaandam nodig zoals het schilderen van muren en kozijnen aan de buitenzijde van uw pand behoort tot de werkzaamheden van Vonk Schilders. We kunnen ook direct uw houtwerk controleren op scheuren, gaten en houtrot en waar nodig reparaties verrichten. Aan de binnenzijde van het pand sauzen wij plafonds, schilderen muren en kunnen ook een vloercoating aanbrengen. Andere diensten van Vonk Schilders in Zaandam zijn onder meer het op ambachtelijke wijze schilderen van monumentale panden, betonrot reparatie, wandafwerking en voegafdichting. Alle diensten van Vonk Schilders zijn in Zaandam beschikbaar voor zowel particulieren als instellingen, bedrijven en overheidsinstanties.

 

Contact

 

Wilt u meer informatie over de professionele schilderklussen die wij uitvoeren in regio Zaandam? Bel of mail ons dan gerust! Ook kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Onze adresgevens:

Vonk schilders

Sluispolderweg 11A 16 1505 HJ Zaandam

Telefoonnummer: 075- 615 24 52

E-mail: info@vonkschilders.nl
schilder Zaandam