Schildersbedrijf Haarlem

 

Vonk Schilders is een schildersbedrijf in Haarlem. Met al ruim 20 jaar ervaring zijn wij de concurrenten vaak een stapje voor. Dit realiseren wij doordat wij bij elke klus over de juiste kennis en kunde beschikken door onze ruime ervaring in binnen- en buitenschildersklussen.

 

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/v3YJwRUy7js”]

 

Naast het feit dat wij een schildersbedrijf in Haarlem zijn met veel kennis en ervaring, zijn wij ook nog eens zeer voordelig en één van de goedkoopste aanbieders. Vonk Schilders is gespecialiseerd in zowel binnen- als buiten schilderwerk en is dus inzetbaar voor elke klus.

 

Een aantal punten waar Vonk schilders zich in onderscheid zijn:

  • Onze schilders hebben veel ervaring in de schildersbranche;
  • Werken altijd met alleen de beste kwaliteit (verf) producten;
  • Zijn altijd professioneel en gaan klantgericht te werk;
  • Vonk Schilders werkt lokaal en staat voor persoonlijk contact.

 

offerte-knop schildersbedrijf Haarlem

 

Ervaring

Zoals al eerder vermeld hebben onze schilders een ruime ervaring. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor jonge schilders. Zij kunnen onder toeziend oog van een professional meer leren over het vak.

 

Kwaliteit

Hiernaast wordt altijd met de beste kwaliteit verf gewerkt. Een goede kwaliteit verf is zeer belangrijk, aangezien kwalitatief verf langer mooi blijft. Daardoor zal u langer plezier hebben van onze geleverde werk.

 

Ook krijgt u op het door ons geleverde schilderwerk altijd garantie, aangezien wij u ervan willen verzekeren dat u altijd kwaliteit krijgt bij ons.

 

  • Binnenschilderwerk tot wel vier jaar garantie;
  • Buitenschilderwerk tot wel zes jaar garantie;

 

 Schildersbedrijf Haarlem

 

Maatwerk

Ons schildersbedrijf in Haarlem levert voor elke klant maatwerk en wij zorgen ervoor dat wij precies leveren waar de klant om vraagt. Goed luisteren naar de klant en veel communicatie is de enige manier waarop een schildersbedrijf de wensen van een klant 100% kan vervullen.

 

Werken in de regio Haarlem

Doordat wij als schildersbedrijf in Haarlem veel werken in de regio is het zeer makkelijk voor ons om persoonlijk contact te behouden met onze klanten. Mochten er dingen fout gaan of calamiteiten zich voordoen? Geen probleem, dan komen wij even langs. Wij hebben ervaren dat klanten graag persoonlijk contact willen en dat wij hierdoor de wensen van de klant beter begrijpen. Dit leidt dan vaak weer tot een beter eindproduct en een hoge klanttevredenheid.

 

Contact

Vonk Schilders, hét schildersbedrijf in Haarlem, werkt voor zowel particulieren evenals bedrijven. Wilt u meer weten over de diensten die wij bieden op het gebied van schilderwerk in Haarlem? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken via 075 – 615 24 52 en info@vonkschilders.nl of vul het contactformulier in op onze website. Vonk Schilders is te vinden aan de Sluispolderweg 11 A 16 in Amsterdam.

 

 


Schildersbedrijf Haarlem Schildersbedrijf Haarlem Schildersbedrijf Haarlem