Schilderwerk Amsterdam

 

Vonk Schilders is een schildersbedrijf die al ruim 20 jaar specialist is op het gebied van schilderwerk in Amsterdam. Omdat wij uitsluitend vakbekwaam personeel in dienst hebben, bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast luisteren wij goed naar uw wensen en zullen wij alleen werk afleveren waar u tevreden over bent.

 

Zocht u op ‘Schildersbedrijf Amsterdam‘? Dan bent u bij Vonk Schilders aan het juiste adres.

 

offerte-knop schilderwerk Amsterdam

 

Binnen schilderen

De uitstraling van uw woning wordt mede bepaald door het binnenschilderwerk. Bent u op zoek naar een betaalbare professional die uw binnen schilderwerk in Amsterdam kan verzorgen? Dan is Vonk Schilders de juiste keuze voor u. Wanden, plafonds, kozijnen, trappen en plinten, wij werken alles nauwkeurig af. Dit doen wij natuurlijk alleen met hoogwaardige verfproducten. Deze hoogwaardige verfproducten zorgen voor een kwalitatief eindresultaat dat lang goed blijft.

 

Om de beste kwaliteit schilderwerk te kunnen waarborgen, besteden wij ook veel tijd in het voorwerk en de ondergrond. Onze schilders schuren, plakken af, plamuren, grondverven, lakken, verfspuiten en schilderen.

 

Onze schilders:

  • Zijn professioneel en hebben veel ervaring in het vak;
  • Gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten;
  • Zorgen voor een goede ondergrond;
  • Werken het schilderwerk netjes af;

 

Schilderwerk Amsterdam

 

Buiten schilderen

Bent u op zoek naar een schilder die uw buiten schilderwerk in Amsterdam kan uitvoeren? Kies dan voor Vonk Schilders, het schildersbedrijf met veel ervaring met buitenschilderwerken.

 

Buitenschilderwerk houdt wel meer in dan alleen een laag verf aanbrengen. Vonk Schilders houdt ook rekening met eventuele houtrot. Daarnaast controleren onze schilders op scheuren en gaten in het houtwerk of glaskit. Slechte houtverbindingen worden opengehaald en weer gevuld met een speciale plamuur. Want een goede ondergrond zorgt voor een mooi afgewerkt en kwalitatief eindresultaat.

 

Garantie

Naast het leveren van kwaliteit vinden wij betrouwbaarheid en service ook erg belangrijk. Daarom bieden wij altijd garantie op het door ons geleverde schilderwerk in Amsterdam, namelijk tot wel vier jaar op het door ons geleverde binnenschilderwerken en tot wel 6 jaar op het door ons geleverde buitenschilderwerken.

 

Wij bieden garantie bij:

  • Vroegtijdig verkleuren van verf;
  • Vroegtijdig verbladeren van verf;
  • Slechte hechtingen van verf;

 

Contact

Bent u voor uw schilderwerk in Amsterdam op zoek naar een schilder? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze diensten als schilder in Amsterdam. Ook kunt u ons altijd bellen via 075 – 615 24 52 of mail naar info@vonkschilders.nl.

 


Schilderwerk Amsterdam Schilderwerk Amsterdam Schilderwerk Amsterdam